Skip to main content
1-3 dagers leveringstid         Lille Måne 20 år – Bøker for det tenkende og følende mennesket       Betal med Vipps eller VISA

© 2022 Forlaget Lille Måne. All Right Reserved. Utviklet av Geenie

Høstkonferansen 2022 8.-9. oktober i Sandvika

8 – 9. oktober

Vi ønsker velkommen til Høstkonferansen i Sandvika

Om seminaret

  • Sandviksveien 184
  • Sandvika, 1337 Norge
  • Oktober 8.-9, 2022
  • 09:00 16:30

BESTILL DIN PLASS – INNEN 4.10

På Lille Månes Høstkonferanse blir du kjent med det nyeste som skjer innen mat og ernæring. Høstkonferansen er en arena for stemmer som utfordrer det etablerte enten det er i forhold til hva som produseres av mat eller hvordan medisinsk forskning utføres (og ikke utføres).

I år får du se litt av det nyskapende som skjer i norsk matproduksjon: Noen av Norges fremste og mest spennende gründere vil vise deg bredden i det som finnes innen mat, helse, innovasjon, nytelse og bærekraft.

Årets hovedgjest er professor Peter Gøtszhe, som vil snakke om legemiddelindustrien. Blant de mange dyktige foreleserne som kommer finner du også navn som dr. Vivian Veum, Terje Toftenes, Bianca Olsson, og mange, mange flere.

Du kan også strømme årets konferanse hos Tunsberg Medisinske Skole.

TRYKK HER FOR ALT AV PRAKTISK INFO.

Her kan du se en oversikt over og lese om alle årets utstillere.

Foredragsholdere

Bestill Billetter

Vi har gleden av å presentere årets program:

Lørdag 8. oktober

09:15 – 10:00:  Ola Hedstein – Gründer Rethink Food: “Et dysfunksjonelt Matsystem – skader folk, planet og økonomien»

10:00 – 10:20: Niklas Fjeldberg, kampanjeleder i ANIMA: ”Turbokyllingen – proppfull av helseplager”

10:20 – 10:40: Spørsmål & svar fra publikum – Ola Hedstein og Niklas Fjeldberg

10:40 – 11:00: Pause 

11:00 – 11:20: Camilla Sæbjørnsen (Norsk Gardsost): “Slik ble Norge ostelandet”

11:20 – 11:45Trond Vilhelm Lund (Rørosmeieriet): “Historisk mat med moderne relevans”

11:45 – 12:00: Pause

12:00 – 12:40Dennis Asbjørnsen @spiselighage: “Min kjøkkenhage – slik kan du dyrke din egen mat!”

12:40 – 14:00: Lunsj

14:00 – 14:30Sten Falkum, HIMA Seafood: ”En ny tid for oppdrettsnæringen – fra klimaversting til fiskevelferd”

14:30 – 15:15Andreas Dønåsen, fysioterapeut: “Hvordan gjøre kostholdsvalg til livstilsvalg?”

15:15 – 15:30: Pause

15:30 – 16:00: Bianca Olsson, forfatter: ”Slik lykkes du med keto”

16:00 – 16:30: Bringebærlandet – «Vingård på 60 grader nord»

Lørdag 8. oktober – Kveldsarrangementer med Fett & Forstand

18.30 – 19.00: Bokbad med Fett og Forstand

19.00 – 21.00: Middag laget etter Fett & Forstands oppskrifter

Søndag 9. oktober

09:00: Dørene åpnes/Registrering. Utstillerområdet er åpent.

09:30 – 10:15: Terje Toftenes er forfatter av boken “Fri fra kreft”: “Forskningen på mikrooganismer i kroppen – hva kan vi lære?”

10:15 – 10:45Inge Lindseth, ernæringsfysiolog: “Offisielle ernæringsråd – hvordan bruke dem og hvordan ikke bruke dem”

11:00 – 11:45: Dr. Vivian Veum: “Kolesterol – gammel forskning utfordres.”

11:45 – 12:00: PAUSE

12:00 – 12:45Nickolai Damgaard: “Biohacking for optimal helse. Hvordan får du maksimalt utbytte?”

 12:45 – 14:00: Lunsj

14:00 – 14:45HOVEDGJEST Professor Peter Gøtszhe“Hvorfor er legemidler den tredjehyppigste dødsårsaken, og hva kan vi selv gjøre for å unngå å dø på grunn av medikamenter? Hva får vi ikke vite om medisinene som utvikles?”

14:45 – 14:55: Pause/Benstrekk

15:00 – 15:30: Peter Gøtzche, del 2

15:30 – 16:00: Diskusjon

16:00 – 16:30: Avslutning